COLLABORATIVE YEAR-LONG E-COURSES / KÖZÖS ÉVEN ÁT TARTÓ ONLINE TANFOLYAMOK

PAINT YOUR HEART AND SOUL 2019

E-COURSES IN ENGLISH / ONLINE TANFOLYAMOK ANGOLUL

ANGEL WINGS

PYHS 2019

E-COURSES / ONLINE TANFOLYAMOK

WORLD OF BATIK – BATIK VILÁGA

BE FREE – LÉGY SZABAD!

NATUREART -egy éven át 2017

ANGYALOK SZÁRNYAIN

Miért jó az online tanfolyam?

 

Csak Te kellesz hozzá

kényelmesen az otthonodból

Bármikor amikor ráérsz

alkoss a saját időbeosztásod szerint

Személyes segítség és műhelytitkok

Készítsd el a karácsonyi ajándékokat a segítségemmel

Gyakran ismételt kérdések:

 

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Mit tartalmaz az online festőtanfolyam?

Az online tanfolyam anyagának egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tananyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg.

Meddig férek hozzá a megvásárolt tananyaghoz?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához 1 évig pontosan 2018 december 1.-ig lehet hozzáférni.

Mennyi idő alatt tudom elvégezni a tanfolyamot?

Az angyalok szárnyán tanfolyam 3 hétig tart. Heti félórát szánj rá. Nyugodtan saját tempóban is feldolgozhatod az anyagot.

Mennyiben más az online mint egy elő tanfolyam?

Saját otthonodban, saját időbeosztással tudod elvégezni. A videókat megállíthatod, újranézheted. Nem vagy időhöz kötve, de ha három hét alatt be tudod fejezni akkor akár 3  vagy több ajándékot is festhetsz barátaidnak, szeretteidnek.

Teljesen kezdő vagyok, semmilyen festéssel kapcsolatos tapasztalatom sincs. Akkor is jelentkezhetek?

Igen szeretettel látlak a tanfolyamon. Nem igényel semmilyen előképzettséget.

Mit tegyek ha elakadok vagy kérdésem lenne?

Ha bárhol segítségre lenne szükséget vedd fel velem a kapcsolatot akár a Facebook csoportban, messengeren, e-mailben vagy telefonon.

Nem vagyok kreatív, nekem való így is a tanfolyam?

Igen, neked való. Egyrészt azért, hogy felejtsd el, hogy nem vagy kreatív! Mindenki kreatív, csak van aki mélyen elrejtette és ki kell szabadítani. Pont jó helyen vagy, nem baj ha nem alkottál mostanában, vagy csak az isiben utoljára. Egy szerető csapatba kerülsz ahol minden kérdésedre választ kaphatsz. Az a cél, hogy csináld!

Nem baj ha évek óta alkotok és művész vagyok?

Nagyon örülök, ha te is csatlakozol!

Nincs semmilyen anyagom az alkotáshoz mit tegyek?

Megosztom a felhasznált anyagok listáját. Nem kell mindent beszerezni, használd amid van és adok segítséget, hogy hol érdemes vásárolni.

Nincs facebook fiókom, szükség van rá, hogy részt vegyek a tanfolyamon?

Nincs szükség facebookra. mindenhez ugyanúgy hozzáférsz! A zárt csoportot azért hozom létre ha szeretnétek megosztani az alkotásokat vagy tanácsot kérni akkor ott egyszerűbb és egymásnak is támogató segítséget tudtok adni.

Ha nincs facebook elérésed nem baj fel tudod venni velem a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon is.

Szégyellős vagyok, nem akarom megosztani amit festettem, mit tegyek?

Semmi baj, nem kötelező megosztani amit alkotsz. akkor is részt vehetsz a fb csoportban és sokat tanulhatsz mások alkotásaiból és kedves hozzászólásaikból. Örülök, hogy itt vagy.

Maradt kérdésed?

Boldogan válaszolok a kérdéseidre, írj a facebook csoportban vagy küldj üzenetet a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken itt az oldalon. Amint tudok azonnal válaszolok. Köszönöm, hogy itt vagy!

Művészetterápia hatásai:

Régóta érzem és tudom, hogy jótékony hatású az alkotó tevékenység, lenyugtat, kikapcsol, örömmel tölt el, feltölt, boldogság érzetet ad. Ezt én nap mint nap tapasztalom, amikor alkotok. Tudomány bizonyítja, hogy legyen az a művészet bármely formája, zene, tánc, képzőművészet, terápiaként használják már a föld bármely részén. Egészséges emberekre is csodás pozitív a hatása és betegeknél terápiás jelleggel hatalmas eredményeket érnek el. A lenti újságokban és weboldalakon számos olyan cikket olvastam, amiben depresszióban szenvedőkön segítenek, idősek visszanyerik az életkedvüket, frontról hazatért katonákon is jó eredményekkel alkalmazzák. Hiperaktív gyerekek is sokkal boldogabbak. Művészetterápiával úgy lehet oldani a traumákat, hogy nem szükséges azokat újra átélni vagy beszélni róla. Pár éve nálunk is egyre több felnőtt színezőt lehet kapni, és bár ez nem művészetterápia mégis a színek az elmélyedés az alkotásban szintén segítenek a mindennapokból kilépni, oldani a stresszt és a feszültséget. Egy szó mint száz alkossunk és tapasztaljuk meg a ‘flow” érzést!

Copyright © 2016 Artbyildy  Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ Karsay Ildikó szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az összes tartalom utánközlése csak Karsay Ildikó írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.