Egy év folyamatos alkotás, tarts velem

29 november 2016
Posted by admin
129 Views

Szeretnélek meghívni, hogy csatlakozz az egy éves programhoz ami ma egyszerűen kipattant a fejemből!

Mivel hiszem, hogy mindenki kreatív! Te is! igen igen . . .  csak eszedbe kell jusson!

Ezért elhatároztam, hogy emlékeztetni foglak rá, minden héten 2017-ben.

2017 LEGYEN AZ ALKOTÁS ÉVE

Régóta szeretném valahogy segíteni azokat, akik a mókuskerékben vannak nap-nap után. Legtöbb alkotásomat a természet inspirálja és egyszerűen nem érzem magam jól ha mindennap a négy fal között kell lennem. Ha valamiért nem alkotok egyszerűen rám jön az a nyugtalan, sürgető érzés, hogy festenem kell. Szeretném ha te is éreznéd, hogy milyen ez.

A világban vannak alkotó művészek akik  meghirdetnek különböző un. 30 napos kihívásokat, “challenge”-ket, ez lehet, fitnes, yoga, fogyókúra vagy akár a művészet számos területén. Ezen kívül az un. “daily painting”  gyakorlattal tartják fent például az érdeklődésüket. Ilyen 30 napos eseményekhez egyszerűbb csatlakozni, mert magunknak mindig találhatunk valamilyen kifogást amiért éppen egy nap kimarad. A legfontosabb amit lehet, hogy nem mondanak el az, ha valamit napi, heti rendszerességgel csinálsz akkor egyszerűen rutinod lesz benne, lehet az valamilyen mozgás, sport, autóvezetés, főzés, rajzolás, varrás, kötés, bármilyen hobbi.

Szeretnél csatlakozni hozzám?

Egy hosszabb kalandra invitállak és 2017.január 1-től kezdve minden héten szombaton, egy általam elképzelt témára fogok fókuszálni természetesen a természetből vett ihlettel. Fel fogom tölteni azokat a fotókat, skicceket, alkotásokat amit én készítek egyedül vagy a gyermekeimmel és sok sok inspiráló képet, ötletet, tippet, hogy te is jó kedvvel tudd csinálni. Ezeket fel fogom tölteni a zárt facebook csoportba, az Instagramra és a  Facebook artbyildy, oldalamra a #natureartegyevenat2017  hastaggal.

A blogomon is lesznek róla cikkek, néha lépésről-lépésre megmutatom, hogy csinálom. Tippeket adok, hol tudsz beszerezni eszközöket, ha esetleg szükséged lesz rá.

Célom az, hogy kimozdítsalak a szürkeségből!!!

(Mivel január elseje vasárnapra esik ezért azt gondoltam legyen szombaton a napja, mert talán a hétvégén biztos lesz 10-15 perced, hogy foglalkozz vele:)

Oszd meg te is az alkotásaidat és gondolataidat

Örülnék, ha csatlakoznál és te is megosztanád az instagrammon és a facebookcsoportban ahol könnyen meg tudod nézni, hogy mit osztanak meg a többiek ami szintén nagyon inspiráló.

Itt tudsz csatlakozni a Facebook csoporthoz és ha szeretnéd megoszthatod a többiekkel az ötleteidet és alkotásaidat. Mindkét blogomon én is megosztom az alkotásaimat. www.artbyildy.com/natureart/blog és www.artbyildy.blogspot.hu

Célom

A tervem, hogy a természettel 2017-ben egy kicsit közelebb kerüljek és inspiráljon engem is új csodák megtapasztalására és új alkotások létrehozására amiket megosztok VELED.

Nem kisebb célom a mindennapos alkotás bevezetése. Ha csak napi öt perc is akkor is. Nem lesz “jó” vagy ‘rossz” megoldás a lényeg az alkotási folyamat. Használjuk ki a lehetőséget a kikapcsolódásra és a flow érzés megtapasztalására.

Szóval szeretnélek meghívni erre az utazásra, hogy kapcsolódjunk kicsit jobban a természethez. Örülök, ha velem tartasz akár az egész úton, ami nem kis kihívás de annak is nagyon örülök ha csak pár alkalommal tartasz velem amikor a téma inspirál téged. Ez csak tőled függ 🙂

Boldog lennék ha nem lennél szégyenlős és megosztanád amit csinálsz a #natureartegyevenat2017  hastaggal. Természetesen ha csak alkotsz és nem szeretnéd megosztani az is tökéletes, fontos, hogy ne legyen semmi nyomás rajtad.

És a szabályok . . .  NINCSENEK szabályok, csak egy kis javaslat, ha akarsz velem játszani 🙂

Amikor feltöltöm az aktuális heti ötleteket és anyagokat, nincs köbe vésve a feladat, nyugodtam improvizálhatsz, változtathatsz rajta. Menet közben én is alakítani fogom az most előre eltervezett listát, mert most pl. tél van kicsit borongós a hangulatom, fázom, köd van néha és nem mindig tudom beleélni magam, hogy a hónapokkal későbbi ötletem akkor is pontosan azon a héten lesz jó, szóval fogok változtatni én is ahogy te is megteheted. Például biztos lesz hóvirág de, hogy mikor azt majd az időjárás megmondja 🙂 Csak szabadon, spontán 🙂

Nagyon izgatott vagyok, hogy hamarosan elkezdjük és megoszthatjuk egymással a 2017-es utazásunkat.

Az év folyamán készülök meglepetésekkel:

Szeretném, hogy mindenképpen értesülj róla ezért kérlek az alábbi lépéseket tedd meg:

1 Kérlek lájkold a facebook art oldalamat https://www.facebook.com/artbyildy/

2, Iratkozz fel a listára, hogy tudjak személyes üzenetet küldeni http://www.artbyildy.com/natureart/

3, Csatlakozz a facebook zárt csoporthoz.

4, Kövess az Instagrammon mert ott is lesznek meglepetések.

Kérlek osszátok meg, hogy mindenkihez eljusson akit érdekel

várlak benneteket nagyon

Ildy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.