Szívmelengető szavak / Kind words warming my heart

Az egyik kiállításomon kihelyeztem egy vendégkönyvet és a látogatók által beírt bejegyzések megtöltik szeretettel a szívem és a borús napokon erőt adnak a folytatáshoz.

Tiszta szívből köszönök minden egyes szót.

“Gratulálok kedves Ildikó!  Képei több mint szépek, egyenesen megkapóak! Színviláguk rendkívül széles, minden képe a maga módján egyedi, de a NŐ mindegyikben tetten érhető! Külön örömömre szolgált az a tény, hogy egyes képekben az ezotéria világa is megjelenik, mert ez másfajta szellemiséget reprezentál. Még egyszer gratulálok és további szép és sikeres alkotói pályát kívánok Önnek jó erőben egészségben!”

 

“Kedves Ildikó!  Nagyon szép a kiállítás. Főleg az tetszett, hogy többféle hangnemben stílusban fejezed ki gondolataidat. Lágyan sejtelmesen és van mikor markánsan, határozottan. Nekem a velencéd kép tetszik. Lágyan hullámzik az egész, olyan mintha víztükörben látnám a házakat. Nagyon megnyugtató hatása van. Hosszan elnézegettem. Tetszik még az élénk színhasználat. Minden képed üde és vidám. Kívánok sok sikert a további munkáidhoz. Nagyon tetszett a kiállítás.”

 

“Ó, ha ezt 18 évesen tudom, lehet, hogy megkérem a kezét! Isteniek. Vidámak, titokzatosak, közvetlenek. Gratulálok!”

 

“Tisztelt Hölgyem! A képei színt varázsoltak a hétvégémbe. Különlegesek az egyedi színekkel ábrázolt “utazásai”, melyek a világ tájaira visznek el minket is. További sikeres alkotómunkát!”

 

“Gratulálok a festményeihez. Örülök, hogy ilyen színvilággal dolgozik. Végre a szürke hétköznapokban valaki vidámságot hoz a képeivel.”

 

“Kedves Ildikó! Jól esik látni az üde színes, érthető műveit. A virágok fontos helyet foglalnak el az életemben Talán ezért láttam a pipacsok mögött a mezőt, és az én szememben a ” Fonnyadt napraforgó is TERMŐRE FORDULT!” Munkásságához derüt és jó egészséget kívánok.”

 

“Álomteli nappal” – minden festménye

 

” Bámulatosan szépek a képei (a színei) gratulálok!”

 

” Szeretem a virágokat, a színeket  – felvidít. Sok szép kép, élettel teli. Üdeséget és kedvességet sugároz! Gratulálok!”

 

“Nagyon feldobnak ezek a színek és formák, amelyeket itt láttam ! Köszönet érte”

 

“Tisztelt Művésznő!  Gratulálok a kiállított festmények megragadóak, a színkezelése kiváló! Különösen szépek az acryl munkái (aki dolgozott acryllal tudja milyen nehéz)  További sikeres művészi pályát kívánok”

 

“Gratulálok! Vidám színei örömöt, kiegyensúlyozottságot tükröznek. A herceg álruhában tetszett a legjobban.”

 

“Kedves Művésznő! Nem vagyok hozzáértő, de a Lila virág c. festménye nagyon megtetszett. Szeretem ezeket a színeket,  szeretnék egész évben ilyen színesen látni. Kisfiamnak a Blazsenyij székesegyház c. festmény tetszett nagyon. Remek képek, jó erőt, sok festenivalót!”

 

“Kedves Művésznő”  Gyönyörű színes képeket láthattam, melyek harmóniát sugároznak. Nagyon tetszik a Panni a virágtündér c. alkotás, valamint a Velence témát feldolgozó képei.  További alkotásához sok ihletet,  derűt és jókedvet kívánok”

 

“Kedves Ildikó! Örülök, hogy láthattam ezeket a képeket. Panni a virágtündér c. képe tetszik a legjobban.  Gyönyörű színvilággal dolgozik.  Biztos vagyok benne, hogy a lelke is ilyen gyönyörű.”

 

“Nagyon szép a kiállítás”

 

“Kedves Ildy, Gratulálok!!  Büszke vagyok rá, hogy egy alkotásod már megvan, remélem tudom bővíteni a repertoárt.”

 

“Kedves Művésznő! Gratulálok, ezekhez a gyönyörű, nem mindennapi kézügyességgel rendelkező alkotásokhoz. Mindenkinek az életéből ezek a vidám élénk színek hiányoznak, a kisugárzásuk, amely előre visz a nehézségek leküzdésében.  Vidámságra derít, jó egészséget kívánok, sok sikert.”

 

“Kedves művésznő!  Így ismeretlenül is szívből gratulálok a művészi munkáihoz. Hihetetlen, hogy a festészetében milyen színes színvilággal dolgozik, ami számomra azt is jelenti, hogy igen gazdag és vidám érzelemvilággal rendelkezik A képeiben én úgy láttam benne van kezdődő élet, fiatalság, néha egy kis szomorúság és az elmúlás. Én ezt főleg a napraforgónál értelmeztem vagyis figyeltem meg. Itt van a békesség és szeretet, helyesbítek az összes munkáiban. Őszinte tisztelettel!’

 

“Kedves Művésznő!  Köszönöm, hogy gyönyörű, üde, pompás színvilágú és változatos technikával készült alkotásai újabb energiával töltötték meg életem! Hálás vagyok, hogy  napjainkban ilyen csoda részese lehetek, köszönöm! Szívemből kívánok további jó egészséget és lelkesedést, ihletet, hogy még sok fantasztikus alkotás lásson napvilágot a Művész és a nagyközönség legnagyobb örömére!”

 

“Nagyon szépek, megkapóak a képek. Gratulálok!”

 

“Kedves Ildikó! A hollisztikus képei jó energiát sugároznak. Ezt kellene még tovább tökéletesíteni. Minden elismerésem!”

 

“Képei nagyon szépek. Valahol rokon lelkek vagyunk, én is mindent kipróbálok, sajnos sokkal kevesebb sikerrel. Gratulálok és kívánok nagyon sok alkotó esztendőt. “

 

“Kedves Művésznő, festőasszony!  A képei elragadóak, annyira szépek, színesek. Szeretném megtekinteni a többi képeit.”

 

“Tisztelt Művésznő! Megragadóan vidám hangulatot árasztanak a képek! A mai kicsit letargikus világban jól esik gyönyörködni a vidám színekben. Bár a női fejek szemei mind szomorúak, de ettől eltekintve örültem, hogy betértem és megnéztem a kiállítást.”

 

“Nagyon tetszenek a képeid, örülünk, hogy megnézhettük, a Panna képei is gyönyörűek.”

 

“Kedves Ildikó, Képei nyugalmat, békét sugároznak, öröm nézni őket. engem főleg az arcképek ragadtak magukkal oly sok mindent mesélnek. Köszönöm az élményt.”

 

“Kedves Ildy, Köszönöm, hogy bepillantást nyerhettem a világodba. Igazán szép és figyelemre méltó! Kívánom még sok ilxen gyönyörűséget alkoss, hogy a világ szebb lehessen”

 

“Ildikém, Imádtam a képeidet, Szuli “

 

“Nagyon tetszettek a képek, nagyon jó, hogy ilyen sok színt használsz, teljesen feldobja a kép nézőit a sok élénk szín Sok sikert a továbbiakban”

 

“Kedves Ildikó! Hálás köszönet az élményért, a képek hangulatáért, a szépségéért tisztelettel”

 

“Kedves Ildykó, Gratulálok a képekhez, a bátor színekhez, ahhoz, hogy jó hangulatúak, üdék. Kedves a kismadár motívum,”

 

“Gyönyörűek a képek, mozgalmas színek, magával ragadó hangulata van az összesnek”

 

“Kedves Ildikó+, Jó érzés látni újra. Csodálatosak a bemutatott alkotások. Szívből gratulálok sok tisztelettel”

 

“Gratulálok a gyönyörű festményekhez”

 

“Ildikó Gratulálok, további sok sikert”

 

“Nagyon szép volt most is minden kiállított kép “

 

“Csodálatos képeket alkotsz Gratulálok”

 

“Kedves Druszám Megnéztem a képeidet, szépek, Sok örömet és jó egészséget kívánok a továbbiakhoz”

 

“Kedves Ildikó!
‘a szép dolgok ösztönösen készülnek’
Ez a gondolat jut eszünkbe, ha képeidet látjuk. Megkapó őszinteség, nemes egyszerűség, bátor színhasználat jellemzi képi világodat.
A szürke hétköznapokban alkotásaid előtt állva átlényegülünk és egy olyan világba érkezhetünk ahol mosoly, harmónia és szeretet uralkodik
Megnyugtató béke és derű árad a képeidből.
Gyönyörű színvilágú bájos virágaid, kreatív gondolatokat ébresztő motívumaid egy álomvilágba repítenek minket, ahová mindenki oly nagyon vágyik.
Szeretettel kívánunk neked további sikereket, alkotókedvet, és köszönjük, hogy megtiszteltél minket azzal, hogy kiállítottad iskolánkban a képeidet.
Búcsúzóul egy szép gondolat:
‘Akinek megadatott a képesség az alkotásra, annak megadatott a képesség a hallhatatlanságra’ (Csontváry Kosztka Tivadar)
Szeretettel a kiállítás szervezői: Kálvinné György Gabriella, Hanzelikné Agócs Irén 2017. márc 17.

 

“Annyira imádom amit csinálsz!!!.. Köszönöm “

 

“Kérlek ne add fel, bár én lennék ilyen kreatív és produktív mint Te….. De minden bejegyzésed külön külön megnézem többször is és szinte már várom hogy mi lesz a következő… Sőt a kollégáimnak meséltem rólad és hidd el nagyon sok követőd van csak kicsit még szemérmesek de nagyon szükség van rád és arra amit hétről hétre hónapról hónapra megajándékozol minket az alkotás örömével … Ez nagyon nagy dolog … annyi annyi új ismeretet és információt osztasz meg velünk és hogy hogyan kezdjünk neki ..én NAGYON tisztelem és SZERETEM minden bejelentkezésed…..KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM”