COLLABORATIVE YEAR-LONG E-COURSES / KÖZÖS ÉVEN ÁT TARTÓ ONLINE TANFOLYAMOK

PAINT YOUR HEART & SOUL 2019

ART WALK ALCHEMY 2020

ART BUNDLES for GOOD 4

ART BUNDLES for GOOD 4 – Birds

MAKE CREATE EXPRESS 2020

E-COURSES IN ENGLISH / ONLINE TANFOLYAMOK ANGOLUL

NATUREART WINTER

NATUREART AUTUMN

NATUREART SUMMER

NATUREART SPRING

ANGELS WINGS

E-COURSES / ONLINE TANFOLYAMOK

WORLD OF BATIK – BATIK VILÁGA

BE FREE – LÉGY SZABAD!

NATUREART -egy éven át 2017

ANGYALOK SZÁRNYAIN

Why is online course good?

 

We need You

comfortably from your home

Anytime you have time

create with your own schedule

tips and trick from my studio

Create with my help with my help

Frequently Asked Questions:

 

What does online painting course mean?

The essence of online painting course is that the lessons are available through a closed online interface. You will be granted access to the closed area after you purchase and pay the course.

What is the content of the online lessons?

Part of the online course material consists of textual content illustrated with photos. The rest of the lesson are video lessons.

How long do I get access to the onlne lessons I purchased?

You will get access to the course until this business exist! Hopefully lifelong 🙂

How long can I complete the course?

The Natureart Spring session course lasts for 3 months. Take half an hour on each lessons. You can return to any lesson any time,

What is the different between an online course or a live course?

You can do at your own home with your own schedule. Just stop or download videos. You are not tied in time.

I'm totally beginner without any art experience. Can I sigh up?

Yes, you can definitely sign up for the course. No need any experience everything will be explained and demonstrated in the lessons. And you can always ask questions and get support in messenger or e-mail or in the Facebook group.

What should I do if I get stuck or have a question?

If you need any help, contact me on Facebook, messenger, or e-mail. (artbyildy@gmail.com)

I'm not creative, so is the course good for me?

Yes, it is for you. On the one hand, just to forget that you are not creative! Everyone is creative, only there are some who has deeply hidden and we can help to released. You’re in the right place, it’s okay if you did not create lately, or just in your school last time. You will be in a loving team where you can get answers to all your questions. Your goal is to do it!

Is it okay for me if I join even if I'm an artist for many years?

I’m really happy if you join!

Do not have any material what can I do?

I share the list of materials used. You do not have to buy everything, use what you have but I give you help where to buy.

I don't have a facebook account. Do I need one om order to do the course?

You don’t necessarily need a Facebook account to follow the course. The course website is a dedicated website that you get access to after you sign up for the course. The Facebook group is optional.You can contact me via e-,mail as well. However, if you do want to join the Facebook group but don’t have a Facebook account (yet), you can also consider creating a Facebook account just for this course alone.

I'm a bit insecure about my art and not ready to shoe it to others. Can I participate without joining to Facebook?

Yes, you can definitely participate without joining the Facebook group. However, you can also join the Facebook without having to post your work if you don’t want to. The group is private and provides a safe environment for all participants of every level. It’s also a place where you can get support, ask questions, and meet new friends.

Do you have any question?

I’m happy to answer your questions, write to the facebook group or send a message in messengers or
“here”. As soon as I can answer immediately. Thank you for being here!

Miért jó az online tanfolyam?

 

Csak Te kellesz hozzá

kényelmesen az otthonodból

Bármikor amikor ráérsz

alkoss a saját időbeosztásod szerint

Személyes segítség és műhelytitkok

Készítsd el a karácsonyi ajándékokat a segítségemmel

Gyakran ismételt kérdések:

 

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Mit tartalmaz az online festőtanfolyam?

Az online tanfolyam anyagának egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tananyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg.

Meddig férek hozzá a megvásárolt tananyaghoz?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához 1 évig pontosan 2018 december 1.-ig lehet hozzáférni.

Mennyi idő alatt tudom elvégezni a tanfolyamot?

Az angyalok szárnyán tanfolyam 3 hétig tart. Heti félórát szánj rá. Nyugodtan saját tempóban is feldolgozhatod az anyagot.

Mennyiben más az online mint egy elő tanfolyam?

Saját otthonodban, saját időbeosztással tudod elvégezni. A videókat megállíthatod, újranézheted. Nem vagy időhöz kötve, de ha három hét alatt be tudod fejezni akkor akár 3  vagy több ajándékot is festhetsz barátaidnak, szeretteidnek.

Teljesen kezdő vagyok, semmilyen festéssel kapcsolatos tapasztalatom sincs. Akkor is jelentkezhetek?

Igen szeretettel látlak a tanfolyamon. Nem igényel semmilyen előképzettséget.

Mit tegyek ha elakadok vagy kérdésem lenne?

Ha bárhol segítségre lenne szükséget vedd fel velem a kapcsolatot akár a Facebook csoportban, messengeren, e-mailben vagy telefonon.

Nem vagyok kreatív, nekem való így is a tanfolyam?

Igen, neked való. Egyrészt azért, hogy felejtsd el, hogy nem vagy kreatív! Mindenki kreatív, csak van aki mélyen elrejtette és ki kell szabadítani. Pont jó helyen vagy, nem baj ha nem alkottál mostanában, vagy csak az isiben utoljára. Egy szerető csapatba kerülsz ahol minden kérdésedre választ kaphatsz. Az a cél, hogy csináld!

Nem baj ha évek óta alkotok és művész vagyok?

Nagyon örülök, ha te is csatlakozol!

Nincs semmilyen anyagom az alkotáshoz mit tegyek?

Megosztom a felhasznált anyagok listáját. Nem kell mindent beszerezni, használd amid van és adok segítséget, hogy hol érdemes vásárolni.

Nincs facebook fiókom, szükség van rá, hogy részt vegyek a tanfolyamon?

Nincs szükség facebookra. mindenhez ugyanúgy hozzáférsz! A zárt csoportot azért hozom létre ha szeretnétek megosztani az alkotásokat vagy tanácsot kérni akkor ott egyszerűbb és egymásnak is támogató segítséget tudtok adni.

Ha nincs facebook elérésed nem baj fel tudod venni velem a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon is.

Szégyellős vagyok, nem akarom megosztani amit festettem, mit tegyek?

Semmi baj, nem kötelező megosztani amit alkotsz. akkor is részt vehetsz a fb csoportban és sokat tanulhatsz mások alkotásaiból és kedves hozzászólásaikból. Örülök, hogy itt vagy.

Maradt kérdésed?

Boldogan válaszolok a kérdéseidre, írj a facebook csoportban vagy küldj üzenetet a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken itt az oldalon. Amint tudok azonnal válaszolok. Köszönöm, hogy itt vagy!

Effects of art therapy:

I feel and know for a long time that creative activity is beneficial, soothes, turns off, delights, adds happiness. I experience this every day I create. Science proves that any form of art, music, dance, fine art, is useful as therapy in any part of the Earth. It also has a positive effect on healthy people, and achieves enormous results in patients with therapeutic effects. In the newspapers and websites below, I read a number of articles that help people suffering from depression, elderly people regain their vitality, and apply good results to soldiers returning home from the front. Hyperactive children are also much happier. With art therapy, trauma can be solved by not having to relive or talk about it again. A couple of years ago, more and more adult colorings can be obtained, and although this is not art therapy, the colors in the workout also help to get out of everyday life, to relieve stress and tension. The most important that we create and experience the ‘flow’ feeling!

Copyright © 2016 Artbyildy. All text and image content and information on this site is the intellectual product of Ildikó Karsay, which is protected by copyright (see Act LXXVI of 1999 on Copyright). Republish all content only with the written permission of Ildikó Karsay, indicating the source.

Művészetterápia hatásai:

Régóta érzem és tudom, hogy jótékony hatású az alkotó tevékenység, lenyugtat, kikapcsol, örömmel tölt el, feltölt, boldogság érzetet ad. Ezt én nap mint nap tapasztalom, amikor alkotok. Tudomány bizonyítja, hogy legyen az a művészet bármely formája, zene, tánc, képzőművészet, terápiaként használják már a föld bármely részén. Egészséges emberekre is csodás pozitív a hatása és betegeknél terápiás jelleggel hatalmas eredményeket érnek el. A lenti újságokban és weboldalakon számos olyan cikket olvastam, amiben depresszióban szenvedőkön segítenek, idősek visszanyerik az életkedvüket, frontról hazatért katonákon is jó eredményekkel alkalmazzák. Hiperaktív gyerekek is sokkal boldogabbak. Művészetterápiával úgy lehet oldani a traumákat, hogy nem szükséges azokat újra átélni vagy beszélni róla. Pár éve nálunk is egyre több felnőtt színezőt lehet kapni, és bár ez nem művészetterápia mégis a színek az elmélyedés az alkotásban szintén segítenek a mindennapokból kilépni, oldani a stresszt és a feszültséget. Egy szó mint száz alkossunk és tapasztaljuk meg a ‘flow” érzést!

Copyright © 2016 Artbyildy  Az oldalon található összes szöveges és képi tartalom, illetve információ Karsay Ildikó szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Az összes tartalom utánközlése csak Karsay Ildikó írásos engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.